Contact

Follow us:

JUMP EN FUN EMMEN

Springkussens en Lasergamen in Drenthe én Groningen!

CONTACT

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen binnen 24 uur een reactie geven op uw aanvraag. U kunt contact met ons opnemen per mail, telefoon of whatsapp. Daarnaast kunt u ook altijd een bericht sturen via onze social media kanalen op facebook, instagram en twitter. Vergeet je niet om onze pagina's te liken? Hierdoor doe je automatisch mee aan vele win- acties!

“Service staat bij ons voorop. Onze breng- en haal service is een mooi voorbeeld. U betaald alleen de onkosten en wij verzorgen de op- en afbouw inclusief het brengen en halen. Zodat u ongestoord kunt genieten van uw feestje..”

CONTACT

06-53709378
Hemrikkwartier 172

Emmen, Drenthe

CONTACTFORMULIER

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u binnen 24 uur een reactie op uw vraag of aanvraag.

 
 
 
 
 

VEELGESTELDE VRAGEN

01.  Brengen en halen jullie de springkussens?


Ja, dit doen wij. Hier berekenen wij een kleine onkostenvergoeding voor afhankelijk van de locatie. Om exact te weten wat deze onkosten zijn kunt u het beste even contact met ons opnemen.


02.  Kan het springkussen ook 's avonds weer opgehaald worden?


Ja, dit is geen probleem. De genoemde prijzen op de website zijn prijzen per dag. In overleg kunnen we de tijden vooraf afspreken en eventueel op de dag zelf nog aanpassen.


03.  Kan ik het springkussen ook zelf komen ophalen en terugbrengen?


Ja, dit kan altijd. De genoemde prijzen zijn dan de prijzen per dag. U dient er wel rekening mee te houden dat enkele springkussens erg zwaar zijn en een aanhanger wel noodzakelijk is om het springkussen zelf te komen ophalen. Daarnaast dient u het springkussen droog en schoon in te leveren.

Copyright @ Jump en Fun Emmen

All Rights Reserved

Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 68567758